TOP
Wild Wisdom

De sacred secretion uitgelegd op fysiek niveau

Wat is sacred secretion? Sacred secretion uitgelegd

Het lezen van dit artikel neemt ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag.

Priesters, monniken en kloosterlingen kiezen allemaal voor het celibaat. Binnen de Krishna is seks alleen voor het huwelijk en heeft het enkel een functioneel doel; het creëren van leven. Bij Tantra is dat niet het geval, maar wordt er wel gekozen om de ejaculatie uit te stellen. Je levensenergie houd je dan bij jezelf en kun je gebruiken om te creëren. Waarom is dit? Weten zij iets dat de meerderheid van ons westerlingen niet weten? De sacred secretion uitgelegd; in dit artikel lees je wat het op fysie niveau inhoudt en wat de voordelen ervan kunnen zijn voor jou.

Sacred secretion uitgelegd; wat is het?

De heilige afscheiding, sacred secretion, is een natuurlijk bioritme van het menselijk lichaam, wat betekent dat het deel uitmaakt van een continue moleculair cyclus. Net als het circadiaans ritme van ons lichaam dat slaappatronen en alertheid regelt, wordt de sacred secretion bestuurd door astronomische energie wat in ieder mens aanwezig is. Sterker nog; we are made from stardust. Alles is astrologie!

Elk atoom in je lichaam is afkomstig van een ster die explodeerde. Het is misschien wel het meest poëtische dat ik over natuurkunde weet; we zijn allemaal sterrenstof. Je zou hier niet bestaan als sterren niet waren geëxplodeerd, omdat de elementen – koolstof, stikstof, zuurstof, ijzer, alle dingen die belangrijk zijn voor de evolutie – allemaal nodig zijn om ons mensen te creëren. Deze elementen zijn gemaakt in de nucleaire ovens van sterren en de enige manier waarop ze in je lichaam komen is als die sterren zo vriendelijk zijn om te exploderen. Op het moment dat een newborn de wereld betreedt met een rimpelig zacht roze lijfje als voertuig voor het aardse bestaan, ontstaat er een imprint van je ziel direct uit de kosmos.

Alles is astronomie

In de baarmoeder deelt een foetus de hormonale ervaring met de moeder via de navelstreng. Wanneer dit fysieke koord bij de geboorte wordt losgemaakt, roepen de astronomische invloeden in de omgeving op dat moment celvorming op in het kleine lijfje. Dit gebeurt met name in de biomagnetiet, die begint te trillen op een manier die specifiek is voor de kosmische toestroom op dat moment. De individuele energievorm van het pasgeboren wezentje wordt op dat moment opnieuw verbonden met Moeder Aarde. 

Alle bioritmen worden op dit specifieke moment gevormd en zullen een continue cyclus volgen die afhankelijk is van elektromagnetische metingen van externe energiefrequenties uit de omgeving. Alles is immers energie. De grootste invloed is hierbij afkomstig van welke sterrenconstellatie onze mooie zon op dat moment energie opneemt en reflecteert. 

Naarmate we ouder en wijzer worden, zijn we in staat om ons lichaam te gebruiken om af te stemmen met de spirituele essentie van ons zijn, die in het Engels wordt aangeduid als de Sacred Secretion / Chism / Christ Oil / Claustrum Oil en/of ‘The Honey and Milk’.

De sacred secretion uitgelegd op fysiek niveau

Fysiek gezien bevindt zich in het menselijke ruggenmerg een vloeistof dat bekend staat als cerebrospinale vloeistof. Dit menselijk sap stroomt door het centrale zenuwstelsel, spoelt gifstoffen uit de hersenen en levert voedingsstoffen en hormonale afscheidingen. Dit is een continu proces dat in ieder mens aanwezig is.

Bij de geboorte, toen onze interne vloeistoffen echter bijzonder kwetsbaar waren voor de grote elektromagnetische instroom van de zon (en de sterrenconstellatie waarin hij toen aanwezig was – ons ‘sterrenbeeld’), paste de biomagnetiet zijn ritme aan als reactie om de verbinding met het bredere bewustzijn te behouden. Als gevolg hiervan begint het lichaam elke maand aan een proces van conserveren. Dit gebeurt wanneer de energie van de maan in ons eigen sterrenbeeld constellatie, het elektromagnetische veld waarin we leven, binnenkomt en beïnvloedt. 

Spirit Molecule

Het conserveringsproces verwijst naar de opbouw en de verzameling van de Spirit Molecule (de ware Christus) in de cerebrospinale vloeistof die de hersenen opslaan. Gedurende de twee en een halve dag dat de cerebrospinale vloeistof overvloedig door de hersenen spoelt, groeien de opgeslagen hormonen en neurotransmitters in vitaliteit en levendigheid. 

Als de persoon tijdens deze tijd van uitstellen en bewaring luistert naar de signalen van het lichaam en gehoor geeft aan de ware potentie ervan, dan worden de hersenen gedwongen om de opeenhoping van menselijke chemicaliën die het had opgeslagen vrij te geven. Dit gebeurt wanneer de maanenergie het sterrenbeeld van het individu begint te verlaten. Het loslaten ervan is nu een overvloedige voorraad DMT geworden, die op deze magische manier gebrouwen is en welke specifiek is voor het individu. 

DMT & het menselijk lichaam

Hoewel het nog nooit iemand is gelukt om de bron of functie van DMT in het menselijk lichaam te identificeren, zijn er steeds meer aanwijzingen vanuit de psychedelische wetenschap, dat de pijnappelklier de zogenaamde DMT-fabriek in ons lichaam zou zijn. DMT zorgt voor mystieke ervaringen die vergelijkbaar zijn met bijna-dood ervaringen (het witte licht zien) en onverklaarbare, levendige dromen. Want ook dan worden grote hoeveelheden DMT afgegeven. 

Terwijl de DMT-moleculen door het lichaam worden voortgestuwd, wordt het individu gevoeliger voor de omgeving en staat het meer in contact met het lichaam zelf en de cycli van de natuur, zoals onze voorouders dat ook waren. Daardoor wordt de persoon psychisch bewuster en communicatiever. We zijn in staat onze hogere gaven te activeren en in het hogere zelf te verankeren. Allemaal dankzij het behoud van de Sacred Secretion; de heilige afscheiding.

Kundalini energie

Tijdens de maandelijkse cyclus, wanneer de energie van de maan de energie van je geboorte sterrenbeeld bekrachtigt, geven de hersenen dus dit magische brouwsel af. Het psychedelische goedje reist langs de wervelkolom, voorbij de 33 wervels, voordat het weer omhoog gaat. Het omlaag en omhoog gaan van dit vloeistof is de Kundalini energie, waarbij het omhooggaande vloeistof gevisualiseerd wordt als een serpent.

De sacred secretion als bron van de eeuwige jeugd

Het bij je houden van je heilige afscheiding houdt je jeugdig. Het is onderdeel van een regeneratieproces. Het is een vitaal en heilig olie. De huidige samenleving is echter behoorlijk gepornoficeerd, met de focus op platte en harde seks. Laat staan diepgang en oprechte spirituele connectie. Het gevolg is dat we worden weggehouden van de ware potentie van ons lichaam.

We worden voorgelogen en gestuurd om abnormaal gedrag te rechtvaardigen, terwijl het menselijk lichaam divine is. Het heeft alles wat je nodig hebt om je naar hogere dimensies te brengen. Daarom is het juist enorm van belang om het heilige olie bij je te houden. De pijnappelklier, ook wel het derde oog genoemd, zorgt voor DMT. Er blijken dus grote hoeveelheden DMT vrij te komen tijdens het conserveringsproces van jouw eigen heilige olie. Daarom kun je dit als een heilig en verjongend proces beschouwen. De pijnappelklier wordt namelijk gezien als bron van eeuwige jeugd. Het is een uniek orgaan dat melatonine synthetiseert. Daarnaast is het een krachtige neuronale beschermende antioxidant.

Sacred secretion; een bron van eeuwige jeugd. Het waard om mee te experimenteren! Meer hierover lezen? Check dan dit boek.

Vidya

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.