Over Vidya

Het Vidya team

Tessa van den Broek is founder en co-owner van Vidya, waarvan dit platform één van de eerste producten is. Ruim 15 jaar heeft ze ervaring in PR, marketingcommunicatie, content en partnerships. Zowel offline als online en aan klant- én bureauzijde. Ze heeft gewerkt als manager, maar ook als zelfstandig ondernemer. Tessa bewaakt het concept en de strategie, is verantwoordelijk voor content & PR én stuurt het team aan.

Simon Zomerdijk is co-owner en aangetrokken vanwege zijn ruime expertise op het gebied van (online) data, data enrichment, sales en client service. Hij is al 23 jaar ondernemer, heeft een enorm netwerk en is gecoacht door Tony Robbins himself. Klantgericht ondernemen is key voor Simon. Dit doet hij door altijd te investeren in een basis van open communicatie, vertrouwen, een high service level en door te verbinden.

Maxx Bruin is een SEO en online marketing talent, onmisbaar voor het Vidya team. Ook heeft hij veel kennis van het social medialandschap. Hongerig naar kennis en ambitieus als hij is, draagt hij bij aan de online zichtbaarheid van Vidya. Daarnaast is zijn doel om partners van Vidya beter vindbaar te laten zijn en sterker te laten engagen met hun cliënten.

Sam Zomerdijk is ambitieus, servicegericht en altijd geïnteresseerd. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat hij namens het Vidya team ervoor zorgt dat we onze merkbelofte waarmaken; vraag en aanbod op het gebied van coaching samenbrengen én omzetten naar conversies. Om dit te realiseren staat de coach voorop; Sam vraagt, luistert en helpt. Alles met als doel om te voorzien aan de vraag van onze partners en hen tegelijkertijd te ontzorgen.

Samenwerken of heb je een vraag?